lördag 6 december 2008

et blev lite sent igår. Kanske därför jag vaknade lite sent idag. Antar att det hänger ihop på något vis. Men inte gör det något. Utrycket nattbloggande är härmed skapat. Eller en natt på e-kontakt. Hur underbart är inte det. Jo det är orsaken till att det blev lite sent i natt

sex på nätet. kan det vara något. döm själva Grannen och jag möts samtidigt när vi bägge är på väg ut. Han för att slänga soporna, jag för att få lite luft. Singlar bägge två av anledningar som det skulle ta fjorton sidor att förklara och inget för en bloggsida. Han hade sett att jag varit uppe ovanligt länge och frågade nyfiket.

Vad gjorde du igår natt då?

Såg att det lyste länge hos dig.
Ah, inget speciellt. En natt på e-kontakt bara.

Själv?
Nä, vi var två, så klart

vad gjorde ni då?

Snackade
Vadå om? Med vem?

Ja det är en hemlis. Och det är ändå ingen du känner.

Fan, är du ute och raggar på nätterna?

Vadå raggar. Jag raggar väl inte. Snackar sa jag ju att vi gjorde. Och föressten bor hon långt härifrån. Hur skulle jag ta mig dit så snabbt. Via telefon tråden eller?

Ni har väl sån där cybersex. Jo jo, det vet man väl hur det går till.

Jaså det vet du? Så du har provat?

Grannen blir röd i ansiktet och förstår att han försagt sig. Nej jag måste nog gå in säger han. Hänga upp tvätten och laga mat. Ungarna kommer snart hem.Nu blir jag nyfiken på honom och så lätt ska han inte komma undan. Vänta, säger jag. Det är vanligt med sex på nätet och kommer på mig med en lögn Har ju faktiskt ingen aning. Berätta hur det gick till så ska jag berätta en hemlis för dig.Motvilligt och lite stakande börjar han.

Jo det var en tjej, där på nätet. vi snackade lite löst, så där som man gör. Vi höll väl på i ett par veckor eller så. Vet inte vad som sen hände, men vi, eller åtminstone jag, började fatta tycke fastän vi aldrig träffats. Henne var jag lite osäker på, vad hon ville egentligenEn kväll frågande hon om jag hade en webbkamera. Jo det hade jag, svarade jag. Hade nyligen köpt den. Mest för skojs skull.

Koppla in den bad hon.

Vilket jag förstås gjorde.Och framför mig, på skärmen, I bara underkläderna satt den sexigaste brud man kan tänka sig.Nu ska vi ha kul förklarade hon.Och kul är bara förnamnet. Det var så nära verkligheten man kan komma. Både hon och jag var så slut efter den kvällen att vi bägge somnade ovaggade.

Oj, sade jag. Måste varit häftigt.

Om, svarade han. Tyvärr blev det inget mer med henne. Hon ville inte fortsätta.

Varför?

Har faktiskt ingen aning. Sa bara att hon inte kände för det mer.Men nu har jag berättat, du hade en hemlis sade du.Få höra nu.I samma ögonblick ringde min telefon. Det var ett viktigt samtal som jag var tvungen att ta. Bad grannen om ursäkt och lovade att återkomma. Vilket jag ännu inte gjort. Han har heller inte frågat något mer så hemlisen förblir en hemlis. Tills vidare i alla fall

Inga kommentarer: